MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

100 CELE MAI INFLUENTE PERSONALITĂȚI GAY

Autor: Paul Russell

Indisponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

„Acoperind un interval istoric de 2400 de ani – de la Socrate și Sapho la Michelangelo și Madonna, de la Oscar Wilde și Radclyffe Hall la Rock Hudson și Martina Navratilova, de la Leonardo da Vinci și Alexandru Macedon la Liberace și Larry Kramer – cartea de față oferă cititorilor o imagine privind amploarea, diversitatea și posibilitățile fenomenului gay. Paul Russel a selectat și apoi a ordonat 100 de personalități – scriitori, gânditori, artiști plastici, muzicieni, conducători militari, politicieni, activiști din mișcarea pentru drepturile homosexualilor – care au avut cea mai mare influență asupra vieții acestei colectivități. Evaluându-le contribuțiile și cumpănindu-le influența – în ceea ce privește istoria, în general, și identitatea gay în particular – autorul a creat o lentilă cu ajutorul căreia putem urmări evoluția conștiinței gay și lupta acestor oameni pentru o adevarată egalitate și vizibilitate.” Text preluat de pe libris.ro

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER