MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

CÂND PĂRINȚII DOR

Autor: Anca Spring

Disponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

„Adolescenți care experimentează primii fiori ai iubirii, ai atracției către persoane ce îi fascinează își închipuie că și pentru ceilalți lucrurile apar tot atât de limpezi și frumoase precum le simt ei. Încrederea în cei datori să le ofere protecție veșnică îi atrage uneori în capcane greu de suportat. Părinții le devin dușmani, călăi, în numele bunelor intenții, iar ei, copii necopți, naivi și lipsiți de apărare se descurcă cum pot. Unii reușesc să rezolve într-un mod fericit conflictul interior și cel fățiș cu oamenii dragi, alții încearcă să iasă la lumină pe mai multe căi. Peste ei toți tronează nevăzute, dar simțite de către fiecare, minciuna, ipocrizia, resemnarea celor care își pun de bunăvoie viața în lanțuri. Lanțuri pe care o inimă tânără, visătoare și plină de nădejde, necoruptă, nu le acceptă. Pe ei viața nu i-a acrit încă, ei nu sunt dispuși să facă compromisuri plătind cu fericirea lor. Însă, doar cei curajoși și ajutați de soartă, vor izbândi.” Text de Anca Spring

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER