MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

Fundamentalism, gender și orientare sexuală. O scurtă introducere

Autor: Florin Buhuceanu

Disponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

„Această lucrare sa născut din nevoia de a înțelege mai bine efectele mariajului dintre ideologie și religie. Pentru mai mult de un deceniu, puterea de mobilizare a religiei folosită în favoarea unei agende politice sau a alteia nu a fost luată cu adevărat în serios în rândul elitei liberale. Dimpotrivă, sa încercat o normalizare a diferenței prin recursul la trivializare, desconsiderare ori negare a capacității mișcărilor de tip fundamentalist de a inspira și propune narațiuni publice, politici și legi specifice mai degrabă unor regimuri polițienești ori autoritare. Iluzia că aveam o înțelegere comună a ceea ce înseamnă cetățenie, familie, religie, drepturi și libertăți, ritualuri civice, începe să se risipească. Încredințarea că aceste mișcări sunt un simplu implant occidental, fără putere de contagiune asupra mediului local, merită chestionată.” Fragment preluat din volum

Cartea poate fi citită online aici:

https://www.academia.edu/37513551/Fundamentalism_SOGI_ECPI.pdf

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER