MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

#Împreună #Együtt #Khetanes #Together – Comunitățile LGBTQI+ din România

Autor: Roxana Marin, Andra Purdea, Iulian Stoian, Alexandru Palas, Nóra Ugron, Antonella Lerca Duda, Sergiu Marinescu, Deea Rădulescu, Andreea-Voichița Slevoacă-Grigore, Raluca Baciu, Sonia Manasses, Lavinia Chirică, Mihai Lixandru, Bianca Varga, Teodora Căbuț, Alina Dumitriu, Lucian Bădulescu, Vlad Levente Viski, Ovidiu Anemțoaicei (Editor)

Disponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

„De-a lungul ultimilor cinci ani, în contextul unei vizibilități sporite a comunității LGBTQIA+ din România, ca urmare a mobilizării forțelor conservatoare în cadrul referendumului pentru familie (2018), numeroase grupuri LGBTQIA+ au apărut, s-au auto-organizat, și-au început munca la firul ierbii, direct cu comunitatea. Volumul de față își propune să aducă împreună mai multe voci LGBTQIA+ care povestesc despre importanța muncii lor. Recuperarea acestei istorii fragmentate este foarte importantă pentru că poate constitui baza mobilizării în viitor.

Volumul conține texte în patru limbi, română, maghiară, romani și engleză.” Text preluat de pe goodreads

 

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER