MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

MADZINE II

Autor: Proiect Art200 & Mad Pride România

Disponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

„Madzine își propune să redea nemijlocit (nu am editat nimic, nu s-a intervenit în texte) experiențele personale, fie ele sub formă de mărturii sau de ficțiune (poeme, proză scurtă). Credem cu tărie că fiecare voce contează și are specificul său, atât la nivel de formă, cât și de conținut. Dorim să oferim o platformă pentru acele voci și persoane invizibilizate, reduse la tăcere, stigmatizate și stereotipizate. (Prea) multă vreme am fost obiectul narațiunilor despre suferința psihică. E timpul să ne (re)dobândim autonomia și să ne spunem singurx poveștile, să le recentrăm în jurul nostru. Această repoziționare a experienței mad aduce în prim plan suferința nefiltrată, intersecțiile la care ne aflăm (mad & queer, de pildă), un carusel de emoții, durerile și speranțele noastre. Nu în ultimul rând, să nu uităm că totx avem o sănătate psihică, un lucru extrem de sensibil, fragil și ușor de supus schimbării, astfel încât revista noastră devine un obiect de interes general și o fereastră către o realitate prea puțin explorată.” Text preluat de la Mad Pride România x Art200

Zina Madzine poate fi citită online aici:

https://pagini-libere.ro/brosuri/zina-madzine/

Madzine II poate fi citită online aici:

https://art200.ro/madzine-ii/

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER