MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

Portocalele nu sunt singurele fructe

Autor: Jeanette Winterson

Disponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

„Romanele lui Jeanette Winterson sunt traduse în peste treizeci de țări. Portocalele nu sunt singurele fructe a fost distins cu Whitbread First Novel Award. Jeanette, orfană sensibilă, inteligentă și rebelă, este adoptată de o familie de evangheliști din nordul industrializat și mohorât al Marii Britanii. Copilăria ei devine un amestec suprarealist de predici, catehism, zornăit de tamburină în orchestra bisericii și adaptare târzie la rigorile sistemului educativ. Însă, pe masură ce Jeanette se apropie de adolescență, cariera de misionar pentru care o pregăteau părinții începe să-și piardă aura, tânăra își descoperă o sexualitate deloc ortodoxă, iar liniștea familiei se destramă. Jeanette va trebui să aleagă între adevărul Bibliei și adevărul din sufletul ei, iar hotărârea curajoasă pe care o va lua este începutul unui drum original și sinuos între jaloanele unui destin atipic.” (Traducere de Vali Florescu) Text preluat de pe HUMANITAS

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER