MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

PRECUM FURTUNILE

Autor: Proiect Triumf Amiria

Disponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

„În această broșură am cules laolaltă poeziile scrise în cadrul atelierului de spoken word Triumf Amiria facilitat de Carolina Vozian, Maria Sgârcitu și Paula Dunker între 7-13 iunie 2021. Participantxle atelierului au petrecut trei zile, în care au scris texte pe diferite teme împreună cu Carolina, apoi au avut trei zile în care au lucrat la partea de performance cu Maria și Paula. La final a avut loc și o seară de spoken word la Centrul de Teatru Educațional Replika și apoi la spațiul Filaret 16 în cadrul Târgului Autonom de Carte și Zine (TACZ), unde au prezentat o parte din textele publicate aici.

Am numit această publicație o colecție de poezii queer, în care cuvântul queer înseamnă mai mult decât un termen umbrelă pentru identitățile LGBTQIA+. Folosim cuvântul queer într-un sens politic și radical, în care queernessul de orice fel, straniul, strâmbul are un potențial de a întrerupe și de a schimba în mod asumat economia relațiilor existente de putere.” Text preluat de la Editura Pagini Libere

Broșura poate fi citită online aici:

https://issuu.com/editurapaginilibere/docs/precum_furtunile_pag

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER