MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

Tot ce rămâne din nimic

Autor: Andreea Corneanu

Disponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

„Birmingham, UK, 1958… Într-o vreme în care să fii homosexual era ilegal, Austin și Oliver încep o poveste de dragoste pe care niciunul nu o aștepta. Se descoperă pe ei înșiși prin viața de noapte a orașului, prin fuga de autorități, ura celorlalți față de ei, menținerea aparențelor în fața societății, trăirea unor noi experiențe și dezamăgiri.

„Tot ce rămâne din nimic” este o carte care îndeamnă la toleranță. Este o carte despre iubire, acceptare și istoria LGBTQ+. O carte care expune vulnerabilitatea oamenilor și care ne învață că iubirea este iubire.

Multe dintre femeile care scriu au o manieră foarte elegantă de a arăta sensibilitatea suferinței, lentoarea sau violența cu care aceasta se așterne peste sufletele personajelor. Domnișoara Andreea Corneanu reușește acest lucru prin prisma unui exercițiu foarte interesant: intrând un mintea unui bărbat gay și scriind din perspectiva acestuia. Lejeritatea cu care Andreea scrie din perspectiva sexului opus arată că, poate, până la urmă, mințile femeilor și ale bărbaților nu sunt atât de diferite și că, în fond și la urma urmei, toți căutăm iubirea. Și tot toți o confundăm din când în când cu altceva.” Text preluat de la Adrian Teleșpan

 

Volumul poate fi cumpărat de aici:

https://www.neverland.ro/carte/tot-ce-ramane-din-nimic/

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER