MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

UN SPAȚIU DOAR AL NOSTRU

Autor: Luca Istodor

Indisponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

Un Spațiu doar al Nostru e, în primul rând, un statement. Existăm. Suntem aici, ne îndrăgostim, avem relații, și lucrul acesta se întâmplă și în mediul rural și în mediul urban, se întâmpla în anii ‘70 și se întâmplă și astăzi.
Antologia e mai mult decât o colecție de povești- vorbește despre rasismul din interiorul comunității, despre sănătate mentală, despre persoanele invizibile din comunitate, pentru care lipsa de reprezentare e și mai accentuată, despre coming out și despre istoria comunității LGBT în România.
Poate că efectul pe care mi-l doresc să-l aibă cel mai mult această antologie, însă, e pentru membrii comunității. Îmi doresc ca cât mai mulți dintre ei să se regăsească în cele douăzeci de povești, să știe că sunt și alți oameni ca ei, care se confruntă cu aceleași probleme, că există atât de multe feluri de relații queer diferite în jurul lor. Că nu sunt singuri.” Text de Luca Istodor
Antologia se găsește pe site-urile Hecate și Cărturești și în unele librării Cărturești, Humanitas și Librarium din țară.

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER