MINIBIBLIOTECA[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

VICTORIA

Autor: Anca Spring

Disponibilă
Notă informativă MiniBiblioteca[H]

Hello dear reader!

MiniBiblioteca[H] este un proiect de suflet susținut de comunitatea LGBTQIA+ națională pentru comunitatea noastră locală.

Materialele pot fi împrumutate doar în orașul Brașov și vor fi predate personal de către un membru al echipei [H]. Detaliile de predare-preluare vor fi stabilite de comun acord cu cititorul.

Înainte de toate vă rugăm să aveți grijă de materialele împrumutate. Acestea au fost donate din toată inima pentru a fi citite de cât mai mulți oameni interesați. O parte din sufletul nostru, al comunității, se află în aceste cărți.

Pentru a împrumuta un material sau un set de materiale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la echipa [at] hlgbtqunited.ro, prin formularul de contact sau pe rețelele de social media iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. 😀

 

IMPORTANT PENTRU CITITORI

Puteţi păstra materialele împrumutate timp de 3 săptămâni în care noi vă dorim și sperăm că veți avea o lectură cât mai plăcută și/sau utilă!

În caz de întârziere vă rugăm să ne anunțați cu minim trei zile înainte de expirarea termenului de restituire, prin canalele de comunicare de la momentul împrumutării materialului/lor.  Perioada de împrumut poate fi prelungită doar o singură dată.

Materialele împrumutate pot fi restituite şi de către o altă persoană. Vă rugăm să anunțați modificarea prin canalele menționate mai sus.

Dacă unul dintre materialele dorite este împrumutat în momentul solicitării, puteţi face o rezervare. Vă vom anunța când materialul devine disponibil iar acesta va fi păstrat pentru voi timp de cinci zile lucrătoare. Dacă nu ne contactați pentru preluarea acestuia în termenul menționat, materialul va fi repus în circulaţie.

Restituirea materialelor se face numai în set complet. Cititorii se obligă să restituie materialele împrumutate la timp şi să le înlocuiască în cazul deteriorării sau pierderii lor.

Cititorul este responsabil atât de comunicarea corectă și completă a datelor sale de contact, cât și de buna funcționare a echipamentelor de comunicare (telefon/calculator/tabletă etc.).

Despre încălcarea drepturilor de autor vă puteți informa cu drag aici: https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

 

Mulțumim din inimă pentru timpul acordat acestei note informative! <3

PACE,
Echipa [H]

„Victoria este simbolul femeii inteligente, descurcărețe și independente care își întemeiază o familie alături de un bărbat banal pentru că așa se procedează în sat și pentru că așa i se sugerează că trebuie să facă odată ajunsă la vârsta maturității. Oamenii se căsătoresc și din rațiunea de a se asocia cu cineva pentru a se ajuta reciproc la muncile lor, pentru a reuși să-și muncească tot pământul pe care altfel, ar fi nevoiți să-l înstrăineze. Dacă între cei doi nu există alte scânteieri care să-i lege, sau când acestea, chiar dacă au existat cândva, dispar, căsnicia va fi una comună, fără urcușuri și coborâșuri, până ce indiferența se va transforma în aproape ură în momentele tensionate. Acesta este modelul familiei tradiționale românești, în care Victoria s-a încadrat pentru ani buni din viața ei.
Atunci când inima îi tresaltă și descoperă frumusețea vieții, nu are curajul de a-și urma instinctul. Piedici îi sunt poate teama de nou, copiii, bătrânul tată și tot ce-și poate ridica ea ca obstacol în calea către fericire.
Doar apropierea morții, constatarea că viața e fragilă precum un porțelan și atârnă de un fir de ață, îi dau puterea de a fi ceea ce simte, de a pune mâna pe viața ei și de a o îndrepta pe făgașul dorit. Căci, uneori, se dovedește de a fi prea târziu.” Text de Anca Spring

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER