[H]LGBTQ+United Brașov

DESPRE NOI

Facem pași mici și hotărâți ce duc la realizări semnificative pentru comunitate și pentru susținătorii acesteia. Stâlpul comunității locale HLGBTQIA+ este Grupul de suport [H], locul unde ne unim, ne susținem, plângem, râdem, evoluăm, învățăm și nu judecăm. Este un fel de școală HLGBTQIA+ minte • corp • spirit • inimă, de nelipsit în orice comunitate, indiferent de orientare, interese etc.

Și vrem să scriem istorie împreună… prin prezență și susținere. Existăm doar dacă suntem prezenți: în primul rând prezenți cu noi înșine iar de aici totul se reflectă în ceea ce facem. Este foarte important să știm cine, cum și de ce suntem, ce ne dorim și când ne dorim iar aceste aspecte implică prezența activă ce se regăsește în istoria scrisă și nescrisă a comunității locale și nu numai.

Țintim sus pentru că ceea ce facem local poate produce schimbări globale. Poate noi nu vom reuși să ne obținem drepturile în fereastra vieții noastre dar poate cei care vor veni după noi vor reuși. Doar simplul fapt că ne susținem și suntem susținuți este parte din istoria personală și locală.


CINE SUNTEM?

OAMENI PRINTRE OAMENI

Oameni faini și îndrăzneți, serioși și responsabili, cu carismă (Atenție! Se ia!) cu iz de Brașovia. Aceștia suntem noi, cei care formăm echipa [H]!

Ne mobilizăm rapid, suntem vizibili, (re)construim comunitatea și suntem aici pentru tine. 🙂

OLE

Cofondator [H]

JORJ

Cofondator [H]

ROXO

Cofondator [H] & Aliat

RAMONA

Psiholog [H]

CORINA

Artist [H]

ALI

Membru [H]

CLAUDIA

Psihoterapeut [H]

ABONEAZĂ-TE!


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

NEWSLETTER