EVENIMENTE[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

Colectă De Fapte Faine

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

27

DECEMBRIE

2020

2 PM UTC+02

Colectă De Fapte Faine

Locație

AiureA’n Parc

Te plictisești în pandemie și nu știi ce să faci? Îți dăm noi mai multe idei de pus în practică pe care le găsești scrise mai jos. Rezultatul va fi cu siguranță satisfăcător!
Adu-ne tot ce ai strâns până acum, noi ne vom mobiliza și vom duce toate aceste fapte faine oamenilor din asociația Armonie între Generații, o asociație faină care în această perioadă are mare nevoie de ajutor să ajute mai departe.
Deși este un an mai greu pentru toți, comunitatea LGBT din Brașov se unește pentru a-i ajuta pe ceilalți. Iar în schimb, echipa [H] a pregătit pentru voi minicadouri simbolice cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Come & take it!
Așadar, vă așteptăm cu drag duminică, 27 decembrie, începând cu ora 14:00, în Centrul Civic, la @AiureAnParc, pentru colecta de fapte faine și nu numai… să vă vedem, să vorbim puțin cu voi, responsabil! Ne este tare dor de voi!
Iar cine nu poate ajunge la Colecta de fapte faine dar dorește să participe, ne poate scrie în privat și aranjăm ca fapta să iasă faină!
Spor la fapte faine! 🙂
• Fă-ți curat prin haine, sortează-le fain iar dacă găsești ceva ce poți da mai departe atunci poți face o faptă faină!
• Ai borcane, conserve, chestii de mâncare (în termen) pe care crezi că nu le vei folosi niciodată? Atunci pune-le bine iar noi te ajutăm să faci o faptă faină!
• Jucării, nebunii sau alte lucruri care-ți stau în cale sau pe care voiai de mult să le dai și nu știai unde și cum? Strânge-le pe toate pentru o faptă faină!

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER