EVENIMENTE[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

Colectă De Fapte Faine [H] + capace colorate | 11.12.2021

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

11

DECEMBRIE

2021

15:00 – 18:00

Colectă De Fapte Faine [H] + capace colorate | 11.12.2021

Locație

Brașov

🧐 Te plictisești în pandemie și nu știi ce să faci? Îți dăm noi mai multe idei de pus în practică!***

🏳️‍🌈 Invităm și în acest an comunitatea LGBTQIA+ din Brașov să se unească pentru a-i ajuta pe ceilalți. Rezultatul va fi cu siguranță satisfăcător!
❕ Vom strânge colecta pe 11 decembrie și o vom duce la Asociația Kastel, o asociație faină care în această perioadă are mare nevoie de ajutor să ajute mai departe.
❗️ Rugăm persoanele donatoare să ne contacteze în privat sau pe e-mail la adresa echipa [at] hlgbtqunited.ro pentru a stabili punctul de întâlnire preluare donații.

BONUS colectă: ░s░t░r░â░n░g░e░m░ ░c░a░p░a░c░e░ ░s░t░a░n░d░a░r░d░ ░d░e░ ░p░l░a░s░t░i░c░!░ Vă rugăm să nu aruncați capacele de la sticle etc. și să le aduceți împreună cu colecta. Aceasta va fi extra faptă faină!

Spor la fapte faine! 🙂
PACE & #staysafe,
Echipa [H]

………….
*** Fă-ți curat prin haine, sortează-le fain iar dacă găsești ceva ce poți da mai departe atunci poți face o faptă faină!
** Ai borcane, conserve, chestii de mâncare (în termen) pe care crezi că nu le vei folosi niciodată? Atunci pune-le bine iar noi te ajutăm să faci o faptă faină!
* Jucării, nebunii sau alte lucruri ce-ți stau în cale sau pe care voiai de mult să le dai și nu știai unde și cum? Strânge-le pe toate pentru o faptă faină!

………….
#hlgbtqunitedbrasov #hlgbtqunited #echipaH #colectadefaptefaineH


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER