EVENIMENTE[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

CorpFluid @ Brașov

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

17

IULIE

2021

20:00

CorpFluid @ Brașov

Locație

Visssual

”CorpFluid. Istorii personale întrupate” este deopotrivă un manifest și o invitație la introspecție. Concertul performativ își propune să chestioneze relația noastră cu propriul corp, imaginea de sine și modelele sociale care o influențează.
Performance-ul este bazat pe istorii personale de devenire pe teme de bullying, discriminare pe baza orientării sexuale, colorism și rasism.
„corpul meu îmi aparține
corpul meu e al meu
e corpul meu și-mi aparține
corpul meu e casa mea.
e tot ce am, ce am avut, ce voi avea.
e tot ce pot atinge mereu.
e un corp.
un trup.
o carcasă.
ea e.
e ea. „
text: Alina Medoia, Raj Alexandru Udrea, Paula Dunker
muzică: Alex Bălă
distribuție: Raj Alexandru Udrea, Alina Medoia, Paula Dunker și Alex Bălă
PR & comunicare: Ioana Chiţu
Producție: Jo Brăilescu
******************************************
INTRAREA este GRATUITĂ în limita locurilor disponibile, atât la ateliere cât și la spectacol.
Program:
ATELIERE: În datele de 15 și 16 iulie, de la orele 15:00 – 19:00, la @Visssual
SPECTACOL: În data de 17 iulie, la @Visssual, de la orele 20:00
******************************************
Echipa @CorpFluid va avea 2 zile în care vor desfăsura ateliere despre relația cu propriul corp, politicile corpului și expunerea acestx în societate.
Atelierele sunt dedicate oricărui fel de corp, indeferent de orientare sexuală, etnie, gen, statut social, formă, culoare, mărime.
*******************************************
Descrierea membrxlor:
Alex Bălă este un muzician și producător care activează în București și lucrează la intersecția dintre muzică, teatru și performance. Are proiecte solo și colaborări cu artiști ca performera și activista Paul Dunca/Paula Dunker, în queer act-ul #FLUID, și muzicienii Fraga, nitchji oh și Domnul Valentin, în grupul deathbycoconut. A colaborat cu artiști ca Gabriela și Cristian Fierbințeanu, Radu Apostol, Larisa Crunţeanu, Bogdan Georgescu, Ioana Petre, Radu Afrim, Alejandro Sajgalik etc pentru diferite proiecte de teatru, film și instalații de artă contemporană.
Paula Dunker (performer, coregraf, dramaturg, actrită) este mama genului muzical și al stilului de viață techno faggothique. După ce s-a consultat cu cele mai cunoscute clarvăzătoare locale, cu astronomia, cu inima ei și cu internetul, vocalista queer act-ului #FLUID (https://soundcloud.com/fluidbucharest), și-a pariat toată averea pe un viitor non-binar.
Raj Alexandru Udrea performerx trainerx, actrorx și corpul posedat de dragqueena Ramya.
Dupa ce a absolvit sectia Actorie in 2015 la ULBS, a colaborat cu Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu.
Activează în Bucuresti pe scena independenta a artelor performative din 2017, lucrand la producții care au la bază subiecte socio-politice contemporane.
Alina Medoia – actriţă şi dramaturgă, iubeşte munca emoţională colectivă si lucrul cu corpul. A organizat ateliere de scriere autobiografică pentru film și teatru în cadrul proiectului “Scrie despre tine” și a lucrat ca traineriţă de actorie și mișcare cu copii și adulți. Face parte din echipa spectacolului “Negreșită”, inspirat din povești reale despre corpul queer și identitatea non binară. Nu-i place să se definească, crezând în interdisciplinaritate, fluiditate și în îmbinarea diverselor mijloace.
*******************************************
Proiectul este implementat de Asociatia OV 05 și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER