EVENIMENTE[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

DRUMEȚIE PE DRUMUL VECHI | 1 Decembrie – Ziua Mondială de Luptă Împotriva HIV/SIDA

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

01

DECEMBRIE

2021

12:00 – 17:00

DRUMEȚIE PE DRUMUL VECHI | 1 Decembrie – Ziua Mondială de Luptă Împotriva HIV/SIDA

Locație

Pietrele lui Solomon

În semn de solidaritate cu persoanele care trăiesc cu HIV vă invităm la o drumeție pe Drumul Vechi cu plecare de la Pietrele lui Solomon***. Vom parcurge traseul spre Poiana Brașov (de aprox. două ore și cu grad de dificultate ușor) după care, pentru siguranța grupului, ne vom întoarce cu autobuzul în Livada Poștei.
Pe lângă aerul curat de munte și mișcarea fizică această drumeție are ca scop atenționarea comunității locale asupra necesității testării HIV, precum și distrugerea stereotipurilor despre HIV în sine și despre oamenii care trăiesc cu această boală. 🏳️‍🌈
*** Vă așteptăm în parcare între orele 12:00-12:15. Se poate ajunge pe jos, cu ride sharing sau cu autobuzul din Livada Poștei (linia 50).

🏔️ IMPORTANT
Traseul este accesibil tuturor persoanelor indiferent de vârstă dar cu puțină experiență pe munte. Participarea se face pe proprie răspundere iar copiii sub 14 ani trebuie însoțiți de minim un adult.
Echipament necesar: bocanci de munte, rucsac, pelerină de ploaie, fes, mănuși, apă, hrană şi spor la mișcare! 👍🏿
Vă rugăm să respectați regulile elementare ale drumeției în grup: grupul va merge cu viteza celui mai slab pregătit, dacă dorește careva să se oprească se oprește tot grupul, se merge în grup compact. Masca și distanțarea fizică sunt obligatorii. De asemenea, se vor respecta toate restricțiile în vigoare privind lupta împotriva COVID19! 😷

░T░O░L░E░R░A░N░Ț░Ă░ ░Z░E░R░O░ ░F░A░Ț░Ă░ ░D░E░ ░O░R░I░C░E░ ░F░O░R░M░Ă░ ░D░E░ ░D░I░S░C░R░I░M░I░N░A░R░E░!░

PACE & #staysafe,
Echipa [H]
………………………………
#hlgbtqunitedbrasov #hlgbtqunited #echipaH #nediscriminare


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER