EVENIMENTE[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

Luna Istoriei LGBT Brașov

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

23

OCTOMBRIE

2019

6 PM UTC+03 – 11:50 PM UTC+03

Luna Istoriei LGBT Brașov

Locație

Visssual

Celebrăm luna istoriei LGBT la Brașov așa că ia-ți prietenii și hai cu noi într-o experiență de zile mari la ceas de sărbătoare!
– Ce facem?
– Facem cel mai important lucru: ne #unim!
*socializăm, ne distrăm și servim o porție zdravănă de cultură colorată pentru descrețit minți – așa cum v-am obișnuit. 🙂
– De ce?
– Pentru că ne plac momentele împreună, pentru că a trecut un an de la referendum și ne-ar prinde bine să ne bucurăm de luciditatea celor care nu au votat și nu în ultimul rând pentru că #traditianoastraesteiubirea.
Intrarea la eveniment* este gratuită!
*evenimentul este susținut de Asociația MozaiQ și găzduit de hub-ul cultural Visssual.
Așa că nu mai sta pe gânduri și haide, haide, haide!
–––––––––––––––––––––––––––––
Program:
• Fotoreportaj „Cealaltă familie” (QUERRO) – Daniela Groza
Vor fi expuse fotografiile femeilor din comunitatea LGBT însoțite de părți din poveștile acestora. Aceste femei curajoase s-au expus vorbind despre familiile lor „diferite”, familii care nu sunt încă recunoscute legal. Proiectul Danielei este un act de curaj și un dar minunat pentru comunitate cu care vă invităm să interacționați.
• Proiecții din lumea LGBT românească
• SPACES & guests l #jazz I muzică electronică
• After party
––––––––––––––––––––––––––––
QUEERO este un proiect de tip arhivă început în iulie 2018 cu ajutorul unei burse de $1,200 înmânată de AFCN și înlesnită de Centrul de Fotografie Documentară. Scopul acestui proiect este de a genera vizibilitate unei minorități de mult invizibilă, ignorată, fetișizată și tacută prin imagini și cuvinte.
Toate poveștile sunt scrise de participante, și sunt acompaniate de fotografiile Danielei Groza (danielagroza.com), o artista queer, non-binară care traiește și lucrează la New York și București.
Dacă doriți să participați, o puteți contacta aici ( queerow @ gmail.com ) sau @bekindforreal pe Instagram.

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER