EVENIMENTE[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

OPEN DOORS CENTRU COMUNITAR LGBTQ+ TRANSCORE & [H] BRAȘOV

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

SEPTEMBRIE

2022

15:00 – 20:00

OPEN DOORS CENTRU COMUNITAR LGBTQ+ TRANSCORE & [H] BRAȘOV

Locație

Brașov

TransCore și [H] Brașov și-au unit forțele pentru a pune bazele unui centru comunitar LGBTQ+ la Brașov. 🏳️‍🌈
Unde? În zona Kaufland Bartolomeu.
TransCore este (momentan) un grup de inițiativă pornit în 2020 cu scopul de a informa și susține oamenii trans (toți de sub umbrelă, binari și non-binari, siguri pe ei sau încă întrebânzi) din România. Separat, din 2019, [H] Brașov unește și susține comunitatea LGBTQIA+ din Brașov, organizând grupuri de suport, evenimente sociale, Pride @ Brașov, Luna Istoriei LGBT & more.
░L░o░n░g░ ░s░t░o░r░y░ ░s░h░o░r░t░
Cum au ajuns împreună? Pe scurt, Fen de la TransCore era depresivx și avea nevoie de o schimbare iar G de la [H] l-a ajutat să se mute la Brașov pentru un nou început.
Apoi s-au aliniat planetele și a început povestea. Sponsorizat de Fondul Internațional Trans prin Fondul Global pentru Egalitate al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii și susținut birocratic (și sufletește) de MozaiQ, începând cu 1 septembrie am reușit să găsim un spațiu care sperăm să devină ░a░c░a░s░ă░ pentru comunitate. Momentan e gol și speră să ajungă plin de viață: avem o canapea donată de la proprietar, mult verde împrejur și o mică terasă care așteaptă prieteni și discuții comunitare. 🥰
Pe 14 septembrie vom da startul cu primul grup de suport pentru persoanele trans, iar în perioada 22-24 septembrie vom avea câteva evenimente pentru a ne (re)conecta și pentru a ne cunoaște mai bine.
░O░p░e░n░ ░D░o░o░r░s░
𝟮𝟮 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 – 𝗗𝗲𝗰𝗼 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿 (starts @ 16:00)
Invităm comunitatea să decorăm centrul comunitar și să-i dăm un nume. Împreună vom scrie mesaje, vom picta și vom lăsa inspirația să definească acest spațiu minunat.
Aducem și noi materiale (creioane, cartoane, foi etc.), dar fiecare poate veni cu ceea ce crede că s-ar potrivi căsuței noastre.
𝟮𝟯 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 – 𝗕𝗿𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁𝗼𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 î𝗻 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 (starts @ 16:00)
Ne dorim foarte mult să știm cam ce ați vrea voi sa facem împreună. Va fi o discuție deschisă în care fiecare poate participa la formarea agendei cu idei și propuneri de evenimente, discuții, ieșiri etc.
𝟮𝟰 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 – 𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁 𝗰𝘂 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿𝘅 & 𝗣𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻𝘅 (starts @ 15:00)
Stăm de vorbă și ne (re)conectăm cu reprezentanții diverselor asociații, grupuri de inițiativă locale și naționale pentru a (re)pune bazele unor viitoare colaborări.
Vă așteptăm cu drag! ✌️
Echipa [H] & TransCore

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER