EVENIMENTE[H]


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

Primii pași în găsirea job-ului dorit – ATELIER ONLINE /[H]

[H]LGBTQ+UNITED Brașov

30

MARTIE

2022

18:30 – 21:30

Primii pași în găsirea job-ului dorit – ATELIER ONLINE /[H]

Locație

Eveniment online

[H]LGBTQ+United Brașov te invită la un atelier susținut de către psihologii Claudia Mintenaș și Ramona Grigoriță, în care vei învăța cum să îți găsești job-ul visat. Vei găsi răspuns la următoarele întrebări:

Ce caut? / Ce ofer?

Cum găsesc într-un anunț ce caut?

Cum pun în CV ce caut într-un anunț?

Ce spun în interviul telefonic ca să obțin ce caut?

Cum mă prezint în interviu ca să obțin ce caut?

 

Ce se va întâmpla?

“O călătorie de 1000 de mile începe cu primul pas.” Lao Tzu

Primul pas în găsirea jobului dorit înseamnă să știu ce caut și ce ofer. Abilitățile și competențele mele contează pentru viitorul angajator numai în măsura în care se potrivesc cu task-urile postului. Vei afla cum să citești anunțul astfel încât să potrivești abilitățile/calitățile tale pe ceea ce caută angajatorul.

Următorul pas în atelier va fi construcția CV-ului astfel încât să fii foarte greu de refuzat.

Unii angajatori vor dori să îți cunoască motivația pentru job chiar atunci când te sună pentru a te invita la interviu. În cadrul atelierului vei afla cum să îți afirmi intențiile pozitive legate de postul pe care ți-l dorești.

Întâlnirea față în față cu intervievatorul este crucială, atât pentru tine cât și pentru el și de aceea vei învăța cum să te pui în valoare.

 

Cine sunt facilitatorii atelierului?

Claudia Mintenaș este psihoterapeut în Psihoterapie pe metoda Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană și are o experiență de peste 15 ani în recrutare.

Ramona Grigoriță este psiholog, absolventă a Masterului Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și a familiei /ECPCCF la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București.

 

Data pe care să ți-o notezi în calendar este 30.03.2022; ora 18:30.

 

Cum îți asiguri participarea?

Locurile sunt limitate, fiind condiționate de completarea unui formular de înscriere până la data de 19 martie inclusiv și ulterior, pentru o experiență cât mai personalizată, de pregătirea CV-ului pentru analiză.

 

Formular participare atelier: https://forms.gle/YR9QuRoTm15VV4dc6

Vei primi un e-mail de confirmare participare și alte detalii până pe data de 21 martie. Te rugăm să verifici și în SPAM.

 

Unde ne întâlnim?

Atelierul se vă desfășura online pe platforma Zoom. Participanții înscriși vor primi link-ul de acces pe e-mail, cu minim 24 ore înainte de data evenimentului.

 

Te așteptăm să faci pasul decisiv în găsirea job-ului mult dorit!


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER