[H]LGBTQ+UNITED


[H]LGBTQ+UNITED Brașov

Termeni și Condiții

Website-ul hlgbtqunited.ro este administrat de [H] Brașov și are ca scop susținerea și promovarea minorităților. Prin vizitarea acestui website, acceptaţi în mod automat termenii și condițiile prezentate pe această pagină cât și Politica de confidențialitate și Politica cookies. În caz contrar, aveți dreptul să încetați să navigați pe paginile de Internet de la adresa hlgbtqunited.ro.

Acest website constituie o prezentare generală a serviciilor oferite. Imaginile de pe website sunt cu titlu de prezentare şi nu atrag responsabilitatea [H] Brașov în niciun fel.

Drepturi de autor – materialele prezentate pe acest website sunt proprietatea [H] Brașov și nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al [H] Brașov. Vizitatorii au dreptul să distribuie conţinutul pe reţele sociale sau alte website-uri în scopul recomandării sau promovării website-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile website-ului. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor [H] Brașov, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea link-urilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge link-urile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

[H] Brașov îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza în orice moment accesul la website, precum şi paginile acestuia. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe website; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Termeni și condițiile în vigoare.

[H] Brașov îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul website pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile prezentate sau alte informații, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a website-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea [H] Brașov, a membrilor reţelei sale sau a partenerilor săi.

[H] Brașov, CSDesign, afiliaţii săi, membrii reţelei sale sau parteneri săi, nu pot fi făcuți răspunzători pentru eventualele greşeli apărute pe website sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestuia. Semnalarea acestora va fi apreciată de [H] Brașov.

Website-ul conţine link-uri către alte website-uri. [H] Brașov nu este răspunzător pentru conţinutul acestora, în cazul în care acele website-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. Semnalarea acestor situaţii va fi apreciată de [H] Brașov.

Informaţiile pe care vizitatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

Politica de confidenţialitate – vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi această secţiune, deoarece se aplică vizitei pe acest website.

Politica de cookie-uri – vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi această secţiune, deoarece se aplică vizitei pe acest website.

[H] Brașov este la dispoziţia dumneavoastră pentru orice informaţie.

ABONEAZĂ-TE!


[H] BRAȘOV

NEWSLETTER